تاریخ انتشار :جمعه ۲۶ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۳۳
جالب است ۰
در سال گذشته میلادی، میزان جهانی مصرف زغال سنگ با روند کاهشی قابل توجهی در کشورهای صنعتی روبرو و به یک رکورد تبدیل شد.
مصرف جهانی زغال سنگ با کاهش چشمگیر روبرو شد
به گزارش پایگاه خبری سرمایه گذاری آنلاین،تولید سوخت فسیلی در سال ۲۰۱۶ میلادی با کاهش قابل توجهی روبرو و به یک رکورد تبدیل شد. در همین حال چین بعنوان بزرگترین مصرف کننده انرژی جهان، کمترین میزان زغال سنگ در حداقل ۶ سال اخیر را در سال ۲۰۱۶ میلادی تجربه کرد؛ ضمن اینکه استفاده از زغال سنگ در آمریکا هم در سال گذشته میلادی، به کمترین رقم از دهه سال ۱۹۷۰ میلادی به بعد رسید. 

زغال سنگ که آلوده ترین سوخت محسوب می شود، در روزگاری نه چندان دور سریع ترین رشد در میان سایر منابع انرژی را به خود اختصاص داده بود، اما اکنون با روی آوردن شرکت های بزرگ و کشورهای صنعتی به استفاده از گاز طبیعی، در مسیر افول قرار گرفته است.

در کشوری مثل چین، پیشرفت اقتصادی بر روی بخش خدمات هدف گذاری شده تا اینکه بر روی تولیدات سنگین تمرکز داشته باشند و این موضوع موجب شده تا استفاده از انرژی های تجدید پذیر مانند انرژی بادی و خورشیدی ارزانتر باشد.  

بر همین اساس تقاضای آمریکا برای زغال سنگ در سال ۲۰۱۶ میلادی، معادل ۳۳.۴ میلیون تن نفت، کاهش نشان داد و به رقم ۳۵۸.۴ میلیون تن رسید که بیشترین کاهش در زمینه استفاده از زغال سنگ را به خود اختصاص داد.  

همچنین مصرف جهانی زغال سنگ هم در در سال ۲۰۱۶ میلادی در مقایسه با سال قبل از آن ۱.۷ درصد کاهش یافت؛ این در حالی است که مصرف جهانی زغال سنگ بین سال های ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۵ میلادی بطور میانگین هر سال ۱.۹ درصد رشد نشان می دهد.  

البته چین هم که در حدود نیمی از زغال سنگ جهان را مصرف می کند، در سال ۲۰۱۶ میلادی با کاهش ۱.۶ درصدی در مصرف این سوخت فسیلی روبرو شد؛ در حالیکه در ۱۱ سال قبل از آن هر سال به طور متوسط رشد ۳.۷ درصدی را تجربه کرده بود.  

بر پایه این گزارش، مصرف زغال سنگ در تمامی قاره ها در سال گذشته میلادی بجز آفریقا روند نزولی داشت و در اروپا هم، آلمان بزرگ ترین مصرف کننده زغال سنگ، ۴.۳ درصد کاهش در این بخش داشت و تقاضای بریتانیا هم ۵۲.۵ درصد روند نزولی به خود گرفت که بیشترین درصد را در میان کشورهای بزرگ اقتصادی به خود اختصاص داد.  

در آسیا، هند و اندونزی بعنوان بزرگ ترین مصرف کنندگان زغال سنگ در سال ۲۰۱۶ میلادی شناخته شدند.  

منبع:بلومبرگ انگلیسی

https://sarmayegozarionline.ir/vdci.rawct1apybc2t.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین